Ole Andreas Vestrum
Kreativ leder

Tlf: +47 93214275
Epost: ole@gidd.no

Patrik Grønli
Daglig leder

Tlf: +47 90221615
Epost: patrik@gidd.no

Pan Olsen
Pedagogisk guru

Tlf: +47 98093599
Epost: pan@gidd.no

Om oss

Gidd Media er et tverrfaglig kreativt byrå med en forkjærlighet for å forklare og fortelle, enten ved hjelp av film, animasjon eller andre uttrykksformer. Det å sette seg inn i ny tematikk og finne gode løsninger på hvordan man kan formidle et budskap er en av våre største oppgaver. Nysgjerrighet ligger i vår natur og vi elsker å lære ny ting.  

Film

Lite slår film som et fortellende medie. Det sies at et bilde sier mer enn tusen ord. En film består av 25 bilder i sekundet. Du kan fortelle det meste med 25000 ord i sekundet. Fakta og informasjon, spenning og nyskaping. Vårt team kan fortelle det meste.

Animasjon

Animasjon gir oss muligheten til å lage nytt liv ut av ingenting. Utforske nye territorium og prøve ut spennende ideer. Fortelle historier som ikke kan fortelles med film og gi publikum unike og spennende opplevelser.

Design

Design er en essensiell del av alt vi foretar oss. Vi tilstreber alltid god design i alle elementer, fra film og animasjon til promotering og branding. Vår lidenskap ligger i gode ideer, vakkert utført, som engasjerer uansett plattform.

Skippergata 11D 7725 Steinkjer
kontakt@gidd.no
+47 90221615